Stockholm

Head of Research

Företag

Lagotto Executive Search & Interim

Sista ansökningsdag

2019-08-16

Lagotto Executive Search & Interim har påbörjat en mycket spännande resa där vi håller på att skapa ett modernt kund- och kandidatorienterat bolag inom executive search och interims. Vi har höga ambitioner och växer och utvecklas i snabb takt. Nu behöver vi förstärka teamet med en funktionsansvarig för vår researchavdelning, är du vår nya Head of Research? Det är en nyckelroll med stor möjlighet att påverka och utveckla vår affär och bidra till våra kunders framgång. Har du ett brinnande intresse för våra kunder och kandidater och vill vara med och bygga upp en verksamhet tillsammans med oss? Då kan just du vara det guldkorn vi söker efter!
 

Arbetsbeskrivning

Som Head of Research på Lagotto ansvarar du dels för att kartlägga och identifiera ledande nyckelkompetens i samarbete med våra konsulter, dels för att kontinuerligt utveckla och bygga upp researcherfunktionen både personellt och i processer. Därtill har du uppgiften att agera stöd för kollegor samt ha förmågan att fatta beslut, planera och fördela arbetet inom gruppen. Arbetet ställer höga krav på analytisk förmåga samt att kunna arbeta metodiskt och strukturerat. Du kommer att arbeta i leverans mot kund, tillsammans med våra konsulter. så Därför är det viktigt att du har mycket god förmåga och intresse av att arbeta kund- och kandidatorienterat med kartläggning och research.

En del av tjänsten handlar om att bygga upp och löpande underhålla samt utveckla ett professionellt, och affärsmässigt nätverk, samt att hålla sig uppdaterad och i framkant vad gäller trender och utveckling inom våra kunders kompetensbehov. Kvalitetsmedvetenhet värderas högt och präglar vår verksamhet. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas och bli tilldelad ytterligare ansvarsområden. Kunskap, människor och kvalitet är ledord vi arbetar med för att skapa hållbara affärer, utvecklas tillsammans med våra kunder och skapa en bra kandidatupplevelse i våra processer.

Kvalifikationer och egenskaper

För att passa i rollen är du nyfiken på vad som krävs för att bli en framtida ledare och trivs i en kundorienterad roll med stort fokus på service. För att trivas i vårt team ser vi att du är en person med energi och hög aktivitetsnivå, är proaktiv samt har en mycket god kommunikativ förmåga. Vi tror även att du har en stor portion driv samt att du förstår vikten av att vara ”serviceminded”, affärsmässig och strukturerad. Det är meriterande om du tidigare lett ett team, likaså erfarenhet av att själv utveckla processer och strukturer för att få ett metodiskt arbetssätt på plats.

Det vi söker är en person som är:
· Driven genomförare med fokus på resultat och både kandidat- och kundnöjdhet
· Mycket god analytisk förmåga
· Affärsdriven
· Strukturerad med mycket god förmåga att arbeta metodiskt och dokumentera
· Mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift
· Relationsorienterad
· Självgående och proaktiv lagspelare

Bakgrund och erfarenhet:
· Erfarenhet att arbeta med kartläggning och research – antingen från executive search, rekrytering eller annan bransch (tex media)
· Kunskaper inom och intresse av employer branding
· Erfarenhet av att arbeta med och bygga relationer till kunder och kandidater på chefs- och specialistnivå
· Relevant akademisk examen eller motsvarande
· Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
· Att ha arbetat i bolag i snabb tillväxt och utveckling
· Utbildning inom research

Vilka är vi? Lagotto Executive Search & Interim är dotterbolag inom Amendo Group. Amendo har sedan 2001 varit ett av de ledande företagen inom sin nisch. Hos oss sitter entreprenörsandan i väggarna och våra korta beslutsvägar gör att du som medarbetare vågar satsa. Vi arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål och har alltid våra kunder och kandidater i fokus vilket har resulterat i ett mycket gott rykte i branschen. Kvalitet, affärsfokus och hjärtlig stämning är vår vardag. Huvudkontoret i Stockholm ligger i fina lokaler, centralt nära Stureplan. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: lagottosearch.se
 

Frågor och kontakt

Om du funderar över något så tveka inte att höra av dig till Lotta på telefonnummer 070-461 65 89 eller lotta.schibbye-fredrikson@lagottosearch.se. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och därför uppmanar vi dig att skicka in en ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 16/8 2019.

Kontakt
Lotta Schibbye-Fredrikson
Kontakt
Erika Brännström

SE ALLA

AKTUELLA UPPDRAG