Stockholm

Produktchef Privatlån till DNB

Företag

DNB

Sista ansökningsdag

2019-07-03

DNB tar nu ett stort kliv på privatmarknaden i Sverige och ska lansera privatlån. Vi söker därför dig som har erfarenhet av privatlån och kan vara vår Eldsjäl i detta arbete.
 

Arbetsbeskrivning

Då rollen är helt ny förväntar vi oss att du på ett prestigelöst sätt tar dig an uppgiften att ansvara för uppbyggnaden av DNB privatlån. Du får huvudansvar för produkten privatlån, vara delaktig i ”setup:en” av den nya verksamheten, utarbeta strategiska marknadsförings- och försäljningsplaner i samarbete med marknads-avdelningen samt resultatansvar. Du rapporterar direkt till chef för Kort och Betalning Sverige.

Kvalifikationer och egenskaper

För att trivas på DNB och för att lyckas i rollen så tror vi även att du:

- Har erfarenhet av privatlån samt god insikt i marknaden
- Har arbetat med motsvarande/liknande i några år
- Är motiverad av att få ansvara för uppbyggnaden
- Har entreprenörskänsla
- Gillar resultatansvar
- Har mycket god samarbetsförmåga
- Är självgående
 

Om företaget

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. Koncernen är sedan lång tid marknadsledande i Norge och idag är flera av DNBs verksamhetsområden representerade i Sverige inom Bank, Finans, Markets och Autolease. DNB Finans är ett av Nordens ledande finansbolag. På den svenska marknaden har vi ett brett utbud av tjänster gentemot såväl företag som privatpersoner och kan erbjuda det mesta som efterfrågas på marknaden inom leasing och avbetalning. Kortverksamheten är den yngsta delen som nu ska kompletteras med privatlån. Cirka 400 personer arbetar på DNB Sverige idag. Hos oss på DNB är affärerna viktiga, men människorna inom organisationen är de allra viktigaste. Vi är vår starkaste tillgång och vi vill påstå att vi inom Finans förmodligen har branschens mest digitala produkter men också ett positivt och modernt ledarskap. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de produkter och tjänster som DNB erbjuder.

Frågor och kontakt

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan senast den 3 juli. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vid frågor är du välkommen att kontakta CHRISTOS VOGLIS - SEARCH CONSULTANT på antingen e-postadress christos.voglis@lagottosearch.se eller mobilnummer 073-082 62 12. Frågor besvaras även av THERESIA JOHANSSON - MANAGING RESEARCHER på antingen e-postadress theresia.johansson@lagottosearch.se eller mobilnummer 072-240 03 70.

Kontakt
Christos Voglis
Kontakt
Theresia Johansson

SE ALLA

AKTUELLA UPPDRAG