Stockholm

DNB Finans - Leasing söker en Säljare till Partnerfinans

Företag

DNB Finans

Sista ansökningsdag

2019-07-24

Vi söker nu en ny säljare inom området Partnerfinans. Verksamheten består i att erbjuda samarbetspartners innovativa lösningar inom säljfinansiering i ett antal definierade branscher såsom:
  • IT/Copy
  • Kommunikation
  • Säkerhet
  • Betalningslösningar
  • Vending
  • Verkstad


DNB:s finansieringslösningar är ett verktyg för att öka samarbetspartnerns försäljning till slutkund. Processen sker genom det digitala affärssystemet DNB Approve, Partnerfinans webbaserade system för initiering, riskbedömning samt administration av affärer och avtal.
 

Arbetsbeskrivning

I rollen som säljare kommer du att ansvara för en egen säljbudget, vilket i stor utsträckning förutsätter egen prospektering av nya samarbetspartners och således krävs att du har erfarenhet av säljfinansiering. Härtill är det av vikt att du har ett redan etablerat kontaktnät hos relevanta samarbeten och på så vis kunna bidra samt utveckla verksamheten inom Partnerfinans. För att lyckas i rollen bör du vara affärsdriven, ha entreprenörskänsla, vara utåtriktad samt lätt för att skapa personliga relationer. Du är nyfiken och intresserad av att hitta smarta och effektiva lösningar för våra kunder och samarbeten. Utöver egna, individuella, mål ser vi gärna att du kan samarbeta med de andra i teamet och vilja medverka till att Leasing når sina långsiktiga mål när det gäller intjäning, lönsamhet och kundnöjdhet.

Om företaget

DNB Finans är ett av Nordens ledande finansbolag. På den svenska marknaden har vi ett brett utbud av tjänster gentemot såväl företag som privatpersoner och kan erbjuda det mesta som efterfrågas på marknaden inom leasing och avbetalning. Affärsverksamheten är indelad i tre affärsområden – Leasing, Bilfinansiering och Kort. Merparten av våra medarbetare arbetar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har även säljare stationerade på sju orter runt om i Sverige. Affärsområdet Leasing utgörs i Sverige av Leverantörsfinansiering, Partnerfinans och LCI Leasing. Vår verksamhet består i att erbjuda Leverantörssamarbeten och slutkunder lösningar inom finansiering i ett antal definierade branscher. Vi arbetar inom segmentet tunga maskiner likväl som inom området hyreslösningar till ex. IT investeringar.

Hos oss på DNB är affärerna viktiga, men människorna inom organisationen är de allra viktigaste. Vi är vår starkaste tillgång och vi vill påstå att vi förmodligen har branschens mest digitala produkter men också ett positivt och modernt ledarskap. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de produkter och tjänster som DNB erbjuder.

Frågor och kontakt

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan senast den 10 juni. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.
Vid frågor är du välkommen att kontakta CHRISTOS VOGLIS - SEARCH CONSULTANT på antingen e-postadress christos.voglis@lagottosearch.se eller mobilnummer
073-082 62 12. Frågor besvaras även av THERESIA JOHANSSON - MANAGING RESEARCHER på antingen e-postadress theresia.johansson@lagottosearch.se eller mobilnummer 072-240 03 70.

Kontakt
Christos Voglis
Kontakt
Theresia Johansson

SE ALLA

AKTUELLA UPPDRAG