Stockholm

DNB Kort Sverige söker en CRM-specialist

Företag

DNB Kort

Sista ansökningsdag

2019-07-31

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av CRM och vill vara med och bygga upp DNB Korts CRM med automatiserad och datadriven kommunikation? Just nu söker vi en driven och analytisk CRM ansvarig som skall ingå i gruppen som ansvarar för kommunikationen till våra privatkortskunder.

Tjänsten innebär till stor del att ansvara för att utveckla och automatisera vår kundkommunikation i våra olika kanaler. Du kommer proaktivt att arbeta med analyser och data samt med att planera och genomföra CRM-aktiviteter och kampanjer för att optimera affären. Här kommer arbetet ske löpande med optimering, test och uppföljning. I rollen ansvarar du även för segmenteringen och analys av våra kunder samt kontakt med reklambyrå, samarbetspartners m.m.

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på en marknadsavdelning. Du är en analytisk och initiativtagande person som är van vid att arbeta självständigt med mycket eget ansvar. Vidare ser vi att du har goda projektledar-egenskaper, är administrativt lagd och har ett öga för det grafiska. Då du kommer att ha många kontakter både internt och externt måste du kunna hantera olika typer av relationer på ett bra sätt. Det är en förutsättning att du är en team-spelare med en prestigelös hållning i arbetet som kräver stor flexibilitet. Du är även van vid att kommunicera och arbeta via epost-verktyg och digitala kanaler.

Om företaget

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. Som Norges största finansieringskoncern erbjuder man anpassade finansieringslösningar till stora och medelstora företag. Verksamheten är uppdelad i tre affärsområden: bilfinansiering, leasing och kort. DNB erbjuder flera olika kort för privat bruk och kredit. Kreditkorten ges ut både i egen regi och även i samarbete med olika varumärken. Korten gäller över hela världen där VISA används och är laddade med förmåner och erbjudanden. Idag arbetar cirka 350 personer på DNB i Sverige. Läs mer om DNB kort på www.dnb.se eller www.dnb.no

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar DNB Kort med Lagotto Executive Search & Interim. Eventuella frågor ställs till searchkonsult Christos Voglis på nummer 073-082 62 12, e-postadress christos.voglis@lagottosearch.se.

Kontakt
Christos Voglis

SE ALLA

AKTUELLA UPPDRAG